Apps


Je kunt National Geographic ook lezen op je iPad of een andere tablet. Je kunt daarbij kiezen uit de volgende digitale kiosken.

National Geographic Apple Newsstand

National Geographic Magazine is ook op je iPad en iPhone verkrijgbaar. Neem je een digitaal abonnement, dan ontvang je de eerste editie gratis. Ga snel naar: appstore.com/natgeoNL.
 De digitale edities van National Geographic zijn gratis voor alle abonnees. Heb je vragen over de iPad-versie? Bekijk hier de Veelgestelde vragen.

NG Traveler Apple Newsstand

Traveler is ook op je iPad en iPhone verkrijgbaar. Neem je een digitaal abonnement, dan ontvang je de eerste editie gratis. Ga snel naar: appstore.com/NGTravelerNL.
 De digitale edities van Traveler zijn gratis voor alle abonnees. Bekijk hier de Veelgestelde vragen.

National Geographic Google Play Newsstand

National Geographic Magazine is vanaf nu ook voor Android verkrijgbaar. Neem je een digitaal abonnement, dan ontvang je de eerste editie gratis. Ga snel naar: play.google.com/store/newsstand.
 Heb je vragen over de Android-versie? Bekijk hier de Veelgestelde vragen.

NG Traveler Google Play Newsstand

Traveler is vanaf nu ook op voor Android verkrijgbaar. Neem je een digitaal abonnement, dan ontvang je de eerste editie gratis. Ga snel naar: play.google.com/store/newsstand.
 De digitale edities van Traveler zijn gratis voor alle abonnees. Bekijk hier de Veelgestelde vragen.

Tijdschrift.nl

Deze app is vooralsnog alleen beschikbaar voor je iPad. Blader door de inhoudsopgave van alle tijdschriften en koop ze direct via je iTunes-account. Je kunt 'm hier downloaden via iTunes.